fbpx
  • Συσκευασία: 200ml.
  • Τιμή: 16,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Oικολογική φόρμουλα hydro+ Gloss καθαρίζει, γυαλίζει και προστατεύει όλες τις λείες μη πορώδεις επιφάνειες των οχημάτων χωρίς τη χρήση νερού. Περιέχει μια ειδική ουσία η οποία περιβάλλει τα σωματίδια του χώματος με μια λιπασμένη μεμβράνη κι επιτρέπει τη μετακίνησή τους, χωρίς να χαράζει την επιφάνεια.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βαμμένο αμάξωμα (συμπεριλαμβάνονται οι μπάρες των προφυλακτήρων, τα μικροεξαρτήματα του αμαξώματος και οι εξωτερικοί καθρέφτες), χρώμιο, γυαλί και Plexiglas.

Εξοπλισμός: Δύο (2) πανιά  Microfiber

ΤΕΧΝΙΚΗ

• Εφαρμογή μόνο σε στεγνές επιφάνειες.
• Μην το χρησιμοποιείτε σε θερμές επιφάνειες.
• Ανακινείστε το μπουκάλι καλά πριν από τη χρήση.
• Ψεκάστε ελαφρώς κατευθείαν στη βρώμικη επιφάνεια κατά τόπους (δε χρειάζεται να καλύψετε ολόκληρη την επιφάνεια, γιατί το προϊόν θα απλωθεί κατά τη διάρκεια του καθαρισμού).
• Χρησιμοποιώντας το ένα πανί καθαρισμού microfiber 80% polyester – 20% polyamide απλώστε το προϊόν πάνω στην επιφάνεια με κυκλικές κινήσεις, μέχρι το πανί να αφαιρέσει όλη τη βρωμιά από την επιφάνεια.
• Αφήστε το προϊόν να στεγνώσει (το αποτέλεσμα είναι ορατό και θα χρειαστεί λίγα δευτερόλεπτα μόνο ανάλογα με τη θερμοκρασία).
• Χρησιμοποιώντας το δεύτερο στεγνό πανί γυαλίσματος microfiber 80% polyester -20% polyamide αφαιρέστε τα υπολείμματα με κυκλικές κινήσεις, για να φανεί μια λαμπερή λεία επιφάνεια.

ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Τα οχήματα που είναι καλυμμένα με παχύ στρώμα λάσπης θα πρέπει να καθαριστούν με πιεστικό και να στεγνώσουν πριν από τη χρήση του hydro+Gloss. Μη διστάσετε να εφαρμόσετε ξανά το hydro+Gloss, είναι συχνά απαραίτητο για την επίτευξη άριστου αποτελέσματος σε οξειδωμένες ή υπερβολικά βρώμικες επιφάνειες. Η τεχνική του hydro+ Gloss εξαρτάται από τη θερμοκρασία: Αν είναι θερμή η επιφάνεια, εφαρμόστε το hydro+ Gloss σε μικρότερα τμήματα, καθώς η επιφάνεια πρέπει να είναι υγρή κατά τη διάρκεια της φάσης καθαρισμού. Μετά τον καθαρισμό η επιφάνεια θα στεγνώσει πολύ γρήγορα. Αν είναι κρύα η επιφάνεια, εφαρμόστε το hydro+ Gloss σε πολύ μεγαλύτερα τμήματα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η φόρμουλα hydro+ Gloss 3 σε 1 είναι ένα μοναδικό προϊόν, ιδανικό για βαμμένες επιφάνειες, γυαλί και inox. Περιέχει ένα πολυμερές συστατικό που εισχωρεί κάτω από την βρωμιά που βρίσκετε στην επιφάνεια και την αιχμαλωτίζει μέσα σε ένα λιπαντικό φίλμ ώστε να αφαιρείτε εύκολα. Αυτό που μένει είναι ένα πολυμερές υπόλειμμα που αφαιρείτε πρώτα με ένα 100% βαμβακερό πανί και μετά με ένα πανί από μικροϊνες κατά προτίμηση(80% polyester & 20% polyamide) γυαλίζουμε και προστατεύουμε την επιφάνεια μέχρι το επόμενο οικολογίκο πλύσιμο.

Όχι η φόρμουλα hydro+ Gloss είναι 100% Scratch Free.
Ρίχνοντας νερό σε ένα όχημα αφαιρείτε μόνο μέρος της βρωμιάς,τμήματα της παραμένουν προσκολλημένα στην επιφάνεια.
Τρίβοντας με το σφουγγάρι η βρωμιά που έχει παραμείνει εισχωρεί και χαράζει το χρώμα προκαλώντας τις λεγόμενες “αράχνες” (κυκλικές γρατσουνιές πάνω στην επιφάνεια του οχήματος.)
Xρησιμοποιώντας πλέον αυτή την μέθοδο πλυσίματος με νερό και σφουγγάρι οι αράχνες στην επιφάνεια του οχήματος θα είναι αναπόφευκτες. Η Φόρμουλα πλυσίματος hydro+ Gloss 3 σε 1 αφήνει ένα αόρατο φίλμ προστασίας που κρατάει περίπου 3-4 εβδομάδες. Παράλληλα βοηθάει στην ευκολότερη συντήρηση του οχηματός εφαρμόζοντας λιγότερο προϊόν όσο συχνότερα το καθαρίζετε.

Η Φόρμουλα hydro+ Gloss δεν επηρεάζετε από τις σταγόνες της βροχής αφού αυτές γλυστρούν από την επιφάνεια του οχήματος.
Χρησιμοποιήστε ένα πανί microfiber για να απομακρύνετε τις σταγόνες και το όχημα θα έχει πάλι άψογο φινίρισμα!

Αντίθετα η Φόρμουλα hydro+ Gloss θα ενισχύσει την προστασία της βαφής.
Η Φόρμουλα hydro+ Gloss είναι ένα προϊόν χωρίς οξέα ιδανικό για βαφή, γυαλί & inox. Κατάλληλη για την συντήρηση όλων των κεραμικών επιστρώσεων 9H.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

-Εξοικονόμηση χρημάτων.
-Λιγότερος χρόνος πλυσίματος.
-Τελικό αποτέλεσμα (φινίρισμα).
-Εφαρμογή επί τόπου χωρίς την μετακίνηση του οχήματος.
-Αποφυγή άσκοπων χτυπημάτων (γρατσουνιές, βαθουλώματα από σκούπες, αλλοίωση χρώματος από σκληρά σφουγγάρια & απορρυπαντικά).
-Εύκολη συντήρηση για περισσότερη διάρκεια.
-Απαλλαγή από λάστιχα, κουβάδες, σφουγγάρια, vitex, σαμπουάν, δέρματα, γυαλιστικά, κλπ.
-Εφαρμογή σε όλα τα εξωτερικά μέρη του αυτ/του βαφή, τζάμια, πλαστικά, Plexiglas, ζάντες.
-Προστασία υδάτινου ορίζοντα από την άσκοπη ρίψη χημικών.
-Εξοικονόμηση υδάτινων πόρων.
-Εύκολο στην μεταφορά & αποθήκευση.

ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΤΟ ΜΕ

Black Microfiber 40x40

  • Συσκευασία: 1 τεμάχιο
  • Τιμή: 5,50 €

hydro+ Surface Sealant

  • Συσκευασία: 30ml
  • Τιμή: 75,00 €
Close Menu
×
×

Cart

[contact-form-7 id=”298″ title=”Contact form”]

το Καλάθι σας

Cart is empty

0